Skip til indhold
Levering 1-2 hverdage ⚪️ kontakt@delikatessehuset.dk ⚪️ tlf. 28 94 33 89
Levering 1-2 hverdage ⚪️ kontakt@delikatessehuset.dk ⚪️ tlf. 28 94 33 89

Hvidvin, Masseria Borgo Dei Trulli - Vermentino - IGP Salento

119,00 kr
119,00 kr - 119,00 kr
119,00 kr
79,00 kr
79,00 kr - 79,00 kr
79,00 kr

Bestil før:

Forventet levering tirsdag

Masseria Borgo Dei Trulli Vermentino er en fornem repræsentant for den fortryllende verden af italiensk vin. Denne Vermentino er en hvidvin, der udviser en unik karakter og et udtryk, der er dybt forankret i sit toskanske terroir.

Med sin lyse stråfarve, der glitrer som solen over det toskanske landskab, byder denne vin på en forfriskende og livlig oplevelse ved første indtryk. Duften åbner med subtile aromaer af hvide blomster, citrusfrugter og grønne æbler, der indfanger essensen af Middelhavets brise og solmodne frugter.

Ved første tår er det som at blive transporteret til de solbeskinnede vinmarker, hvor Vermentino-druerne modner i det varme klima. Smagen er frisk og velafbalanceret med en behagelig syrlighed, der ledsages af nuancer af lime, grapefrugt og fersken. En let mineralsk finish tilføjer kompleksitet og elegance til vinen, der efterlader en behagelig og forfriskende eftersmag.

Masseria Borgo Dei Trulli Vermentino er ideel som en aperitif, men den kan også ledsage en bred vifte af retter, herunder skaldyr, friske salater, pasta med pesto eller grillede grøntsager. Uanset hvordan den serveres, vil denne vin fortrylle dine sanser og bringe en smag af det italienske landskab til dit glas.

Alk. 12,5%