Coteaux D’AIX en provence 2022

kr. 159,00

Velafbalanceret premium Provence rosé med en typisk flot lakselys farve. Næsen er delikat frisk og duftende, men alligevel ungdommelig med noter af friske røde frugter, fersken og af blomster. God rundhed i ganen og en smuk aromatisk dybde, inden den finder friskhed og god mineralitet. Fortrinlig til hummer, laks, østers og grillede rejer eller til grillet kylling, lette salater, tapas og asiatiske køkkener.

På lager

AntalRabatpris
6 el. flerekr. 145,00 per enhed
Varenummer (SKU): 22405 Kategori: Tags: , , , , ,

Beskrivelse

AIX er en velafbalanceret premium Provence rosé med en typisk flot lakselyserød farve. Næsen er delikat frisk og duftende, men alligevel ungdommelig med noter af friske røde frugter, fersken og af blomster. God rundhed i ganen og en smuk aromatisk dybde, inden den finder friskhed og god mineralitet i den lange lækre finish. Fortrinlig til hummer, laks, østers og grillede rejer eller til grillet kylling, lette salater, tapas og asiatiske køkkener som det vietnamesiske.

Maison Aix’s marker ligger 420m over havets overflade, hvilket er nogle af de højest beliggende marker i området. Det giver køligere nætter og en større indflydelse fra mistral-vinden, der tørrer vinstokkene på dugvåde morgener og gør de solmodne druer sunde og smagfulde.

Vinens specifikationer:

Årgang: 2022
Område: Provence, Frankrig
Vintype: Rosé
Druer: Cinsault, Grenache og Syrah.
Alkohol: 13,0% vol
Volumen: 75 cl

Yderligere information

Land

Årgang

Område

Drue

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.