Beskrivelse
Intens gylden i farven, og vinen har en flot aroma af abrikos, fersken og fine røgnoter i sin lange eftersmag. Viognier vinstokkene blev oprindeligt plantet på ejendommen i 1993 i samarbejde med Agriculture School ved Aristoteles-universitetet i Thessaloniki. Lagret på franske egefade i ca. 8 mdr. Fed og cremet vin, der kan anbefales til fed fisk, rejer i hvid sauce, asparges, krabbe eller hummer, asiatisk køkken.
Ktima Gerovassiliou er udtænkt af Vangelis Gerovassiliou. I 1981 begyndte han at genoplive familiens vingård, der strækker sig over 2,5 hektar i Epanomi, cirka 25 km sydøst for Thessaloniki. I dette unikke økosystem plantede han hovedsageligt græske, men også udenlandske druesorter. Vangelis er uddannet i ønologi og vindyrkning på i Grækenland og Bordeaux, Frankrig.
Vangelis Gerovassiliou og hans kone, Sonia Tziola-Gerovassiliou, har givet deres kærlighed til vin og vindyrkning både til deres børn og ejendommens ansatte.
Vinens specifikationer
Årgang: 2019
Område: Epanomi, Græsk Makedonien, Grækenland
Vintype: Hvidvin
Drue: Viognier 100%
Alkohol: 13,5% vol.
Volumen: 75 cl.