Skip til indhold
Levering 1-2 hverdage ⚪️ kontakt@delikatessehuset.dk ⚪️ tlf. 28 94 33 89
Levering 1-2 hverdage ⚪️ kontakt@delikatessehuset.dk ⚪️ tlf. 28 94 33 89

Portvin, Dalva LBV Porto (Portugal)

175,00 kr - 175,00 kr
175,00 kr
175,00 kr - 175,00 kr
175,00 kr

Bestil før:

Forventet levering tirsdag

En Kombination af kraft og elegance

 

  Dalvas LBV (late bottled vintage) er modnet på fad i 4-6 år og forener kraft og elegance på en fortryllende måde. Den byder på generøse noter af brombær, solbær og kirsebær, samt chokolade, figner, krydderier og en fremragende frugtsyre. Denne LBV er så vellykket, at den nemt kunne forveksles med en Vintage Port i en blindsmagning. 
Med sin dybde og sødme kan Dalva LBV nydes sammen med isdesserter, til din rabarber crumble eller som et nydelsesglas på en lørdag aften.  

 Om portvinshuset Dalva

Dalva er blevet verdenskendt for netop deres portvine - og når du har smagt dem, vil du forstå hvorfor. Deres portvine har fået så mange udemærkelser, at Dalva er tæt på at rykke op i øverste liga af Portvinshuse i Douro-dalen. Hvad der dog er særligt for netop Dalva er, at de formår at holde et rimeligt prisniveau, selv om kvaliteten af vinene kun er blevet bedre og bedre. 

Dalva skriver selv: 

"I dag er vores mission at producere portvine med høje kvalitetsstandarder, der imødekommer alle forbrugers ønsker ved at sikre prestige, omdømme og opfattelse af brandværdi."

Alk. 20%