Skip til indhold
Levering 1-2 hverdage ⚪️ kontakt@delikatessehuset.dk ⚪️ tlf. 28 94 33 89
Levering 1-2 hverdage ⚪️ kontakt@delikatessehuset.dk ⚪️ tlf. 28 94 33 89

Vin smagekasse - Portvin fra Dalva

556,00 kr
556,00 kr - 556,00 kr
556,00 kr
499,00 kr
499,00 kr - 499,00 kr
499,00 kr

Bestil før:

Forventet levering tirsdag

Fire fortræffelige portvine fra anerkendte Dalva

Træd ind i den fortryllende verden af portvin med vores eksklusive vinsmagekasse fra det anerkendte portvinshus Dalva. Denne særlige kasse byder på fire enestående portvine, der er omhyggeligt udvalgt for at give dig en autentisk og uforglemmelig portvinsoplevelse.

________________________________

1 fl. Dalva Porto White

19 % alk.

Er du bekendt med den hvide portvin? Så kan du godt glæde dig til denne bløde og lækre sag. Mød Dalva White Porto, en delikat portvin, der stråler med sin gyldne farve og subtile aromaer. Denne hvide portvin byder på en smag af mandler, abrikoser og en frugtagtig citrus, der komplimenteres af en let sødme. Med sin fyldige smag og behagelige syrlighed vil denne vin fortrylle dine smagsløg og være den perfekte ledsager til en let dessert eller som en aperitif. 

Den har en smuk mørkgul farve, og smagen domineres primært af friske frugter men den afrundede smag af bagte æbler giver en blød afrundet finish. Den kan nydes afkølet sammen med desserter, som cocktail-base eller som et nydelsesglas på en lørdag aften. 

1 fl. Dalva Porto Rosé

19 % alk.

Dernæst har vi Dalva Port Rosé, en unik og forførende portvin, der skiller sig ud med sin smukke lyserøde farve og frugtagtige aromaer. Denne rosé portvin er fyldt med noter af røde bær og let krydret undertoner. Den tilbyder en blød og silkeagtig tekstur samt en harmonisk balance mellem sødme og friskhed. Nyd denne portvin afkølet som et forfriskende alternativ eller som en sofistikeret følgesvend til lette sommerretter. Dalvas Port Rosé er også fortræffelig i drinks - mix bl.a. med citronlemonade eller en citrustonic. 

1 fl. Dalva Tawny Porto

19 % alk.

Klassisk Tawny med sødmefulde smagsnoter af blommer og chokolade. Den har en elegant blødhed, den har sødmefulde noter af både chokolade, blommer, honning og karamel. Duften omfatter vanilje og tørrede frugter - og eftersmagen præsenterer dig for smagsnoter af kirsebær. Den tilbyder en blød og silkeagtig mundfølelse samt en lang og behagelig eftersmag. Server denne portvin let afkølet som en elegant afslutning på et måltid eller nyd den i godt selskab.

Den kan nydes sammen med desserter, til risalamande eller som et nydelsesglas på en lørdag aften. 

1 fl. Dalva Tawny Ruby

19 % alk.

Slut af med Dalva Porto Ruby, en portvin der fanger essensen af tradition og intensitet. Denne rubinrøde portvin stråler med sin ungdommelige karakter og rige aromaer af modne bær og krydderier. Med sin fyldige og frugtagtige smag, støttet af bløde tanniner, vil denne portvin vække dine smagsløg og efterlade en vedvarende eftersmag. Nyd den alene eller som en udsøgt følgesvend til modne oste og chokolade.

______________________________

Dalva er et anerkendt portvinshus med en lang historie og dyb ekspertise i produktionen af portvin. Deres dedikation til kvalitet og tradition sikrer, at hver flaske portvin repræsenterer det bedste fra Douro-dalen og portvinets verden.

Giv dig selv eller en portvinelsker en uforglemmelig oplevelse med vores Dalva portvin smagekasse.