Skip til indhold
Levering 1-2 hverdage ⚪️ kontakt@delikatessehuset.dk ⚪️ tlf. 28 94 33 89
Levering 1-2 hverdage ⚪️ kontakt@delikatessehuset.dk ⚪️ tlf. 28 94 33 89

Vin smagekasse - Hello Summer

694,00 kr
694,00 kr - 694,00 kr
694,00 kr
599,00 kr
599,00 kr - 599,00 kr
599,00 kr

Bestil før:

Forventet levering tirsdag

Alt du skal bruge til sommerferien  

- Pånær solcreme (den må du købe et andet sted)

Vi har samlet vores personlige favoritter indenfor de populære kategorier; hvid, rosé, rød, portvin og selvfølgelig bobler. Alle vine gør sig fortræffeligt i sommervarmen til lette grillretter eller til et nydelsesglas på terrassen. 

_____________________________

1 fl. Dalva Porto Rosé

Portugal - 19 % alk.

Først har vi Dalva Port Rosé, en unik og forførende portvin, der skiller sig ud med sin smukke lyserøde farve og frugtagtige aromaer. Denne rosé portvin er fyldt med noter af røde bær og let krydret undertoner. Den tilbyder en blød og silkeagtig tekstur samt en harmonisk balance mellem sødme og friskhed. Nyd denne portvin afkølet som et forfriskende alternativ eller som en sofistikeret følgesvend til lette sommerretter. Dalvas Port Rosé er også fortræffelig i drinks - mix bl.a. med citronlemonade eller en citrustonic.


1 fl. Loire Propriétés - De Perly

Frankrig - 10,5 % alk.

Dyk ned i den franske finesse med Loire Propriétés - de Perly. Det her er rosévinen, som du aldrig går galt i byen med. Denne rosévin har en lys og livlig farve samt en delikat aroma af jordbær og hindbær. Smagen er elegant og velafbalanceret med en forfriskende syre, der danser let på tungen. Den er let og forfriskende i smagen med en lækker sødme - præcis som en god rosé skal være. 

1 fl. Dom Peynac - Pinot Noir

Frankrig - 12,5 % alk.

Let og lækker, elegant og forfinet. Fransk, tør Pinot fra Languedoc i Frankrig. Den har en intens farve med lilla highlights. Dens lækre aroma af brombær afslører en fløjlsagtig, grådig og sødmefuld smag. Afslutningen udtrykker sig på noter af kandiserede kirsebær.  

1 fl. Dom Peynac Chardonnay

Frankrig - 13,5%

Når Languedoc i det sydfranske bliver kaldt for Frankrigs vin-legeplads skyldes det, at der er hér man nytænker og skaber innovative vin-oplevelser for hele verden. Denne Chardonnay har gennem 10 måneders fadlagring på egetræsfade opnået en lækker fedme, der tilfører smagsnoter af honning, vanilje og smør. Trods fadlagringen er den friske frugtighed helt intakt, og du får altså en særdeles intens og fuldendt vin-oplevelse med denne Chardonnay Blanc. 

1 fl. Cava Primér Reserva Brut

Spanien - 11,5 % alk.

Næst på programmet er Cava Primér Reserva Brut. Denne juvel i glasset byder på en forfriskende bouquet af grønne æbler og citrusfrugter, der smelter sammen med subtile toner af brioche. De fine bobler og strålende gyldne farve vil straks forføre dine sanser og forberede dig på en enestående smagsoplevelse. 

1 fl. Blue Fish - Dry Riesling

Tyskland - 12 % 

Denne hvidvin er endnu en perfekt destination på din vinrejse, da den byder på en frisk og ren smagsprofil. Du vil blive mødt af intense aromaer af citrusfrugter, grønne æbler og en subtil mineralsk karakter. Dry Rieslingen har en elegant syre og en behagelig vedvarende finish, der efterlader dig tørstig efter mere. 

___________________________________

Vi håber, du vil nyde disse nøje udvalgte favoritter sammen med dem du holder af.