Skip til indhold
Levering 1-2 hverdage ⚪️ kontakt@delikatessehuset.dk ⚪️ tlf. 28 94 33 89
Levering 1-2 hverdage ⚪️ kontakt@delikatessehuset.dk ⚪️ tlf. 28 94 33 89

Vin smagekasse - Best of Champagne

1.386,00 kr
1.386,00 kr - 1.386,00 kr
1.386,00 kr
1.199,00 kr
1.199,00 kr - 1.199,00 kr
1.199,00 kr

Til livets mindeværdige stunder

Er du også vild med champagne? 
Dyk ned i en verden af fortryllende bobler med vores eksklusive champagne-smagekasse. Denne særlige kasse byder på en raffineret samling af fire forskellige champagner, der er omhyggeligt udvalgt for at give dig en uforglemmelig oplevelse. Med fokus på små champagnehuse vil du opdage autentiske og karakterfulde champagner, der er skabt med kærlighed og ekspertise.
____________________________

1 fl. Champagne Jean Velut - Premier Temps

12,5 % alk.

Lad os begynde med Jean Velut Champagne Premier Temps, en ægte juvel fra den prestigefyldte Champagne-velut. I det sydligste af Champagne-området op af de stejle bakker i Montgueux ligger vinmarkerne, der tilhører det lille familiedrevne champagnehus Jean Velut. Denne champagne fremstår strålende i glasset med sin gyldne farve og fine bobler. Den præsenterer en frisk og kompleks smag med toner af frugter og blomster, der vil efterlade dig forført af dens elegante charme. Blend af Chardonnay og Pinot Noir. 

1 fl. Champagne Michel Littiere Reserve Brut

12 % alk.

Michel Littiere - Reserve Brut er kendt for sin forfriskende sprødhed og livlige bobler, der danser på tungen og vækker sanserne til live. Med sin lyse gyldne farve og fine perlende bobler præsenterer den sig yndefuldt i glasset og indbyder til festligheder.

Du vil opleve en forførende duft af friske grønne æbler, delikate citrusnoter og subtile hints af blomster. Smagen er fyldig og frugtig med nuancer af modne pærer, brød og en diskret mineralitet. Eftersmagen er lang og behagelig.

1 fl. Champagne Cattier Dry

12,5 % alk.

Cattier Glamour er helt ideel champagne til den store fejring eller som aperitifvin med sin lette sødme. Den er dog også velegnet til ekstravagante retter eller frugtige desserter. Duften af honning, lakrids, ingefær og ananas pirrer næsen, mens champagnen i munden runder festfyrværkeriet af med silkebløde noter af gule æbler, kvæde, let sødme, pære, makroner og mandler. 

1 fl. Champagne J. Marquette - Carte D'Or Brut

12,5 % alk.

Slut af med Champagne J. Marquette Carte D'Or, en sand perle fra et lille, men betagende champagnehus. Carte D'or Brut udstråler en lokkende buket af friske citrusfrugter, subtile blomsternoter og et strejf af toasty brioche. Hver slurk afslører en symfoni af smag, der balancerer sprødt grønt æble og moden pære med et strejf af honning og en hvisken af ​​ristede mandler.

Mundfornemmelsen er elegant og glat og efterlader en langvarig, forfriskende finish, der pirrer din gane.

__________________________________

Vores champagne smagekasse er en fantastisk mulighed for at udforske og nyde forskellige champagnestilarter og opdage de unikke egenskaber ved små champagnehuse. Du kan værdsætte håndværket og dedikationen bag hver flaske og imponere dine gæster med din ekspertise og sans for kvalitet.

Tag springet ind i en verden af luksuriøse bobler og bestil vores champagne smagekasse i dag. Oplev magien i forskellige champagner og skab uforglemmelige øjeblikke. Lad dine smagsløg danse i harmoni med hvert delikat glas champagne og oplev en ægte fest for sanserne.