Skip til indhold
Levering 1-2 hverdage ⚪️ kontakt@delikatessehuset.dk ⚪️ tlf. 28 94 33 89
Levering 1-2 hverdage ⚪️ kontakt@delikatessehuset.dk ⚪️ tlf. 28 94 33 89

Vin smagekasse - Cava fra Pere Ventura

854,00 kr
854,00 kr - 854,00 kr
854,00 kr
699,00 kr
699,00 kr - 699,00 kr
699,00 kr

Bestil før:

Forventet levering fredag

Er du klar til Spaniens svar på 1. klasses champagne?

Træd ind i en verden af udsøgt cava og oplev en symfoni af smag med denne sublime vinsmagekasse fra det anerkendte cavahus Pere Ventura. Med fire enestående varianter af cava vil du blive taget med på en uforglemmelig rejse af sprudlende bobler og forførende aromaer.

_____________________________________

2 fl. Cava Primér Reserva Brut

11,5 % alk.

Først på programmet er Cava Primér Reserva Brut. Denne juvel i glasset byder på en forfriskende bouquet af grønne æbler og citrusfrugter, der smelter sammen med subtile toner af brioche. De fine bobler og strålende gyldne farve vil straks forføre dine sanser og forberede dig på en enestående smagsoplevelse. 
 

2 fl. Cava Primér Rosé Extra Dry

11,5 % alk.

Dernæst har vi Cava Primér Rosé Extra Dry. Denne delikate rosé skiller sig ud med sin elegante lyserøde nuance og fyldige bobler. Med noter af saftige modne bær og et strejf af blomster vil hver slurk forvandle sig til en ren nydelse. Den behagelige sødme balanceres perfekt af en frisk syrlighed og efterlader en subtil eftersmag af ren fryd.

 

1 fl. Cava Tresor Rosé 

11,5 % alk.

Træd videre ind i magien med Cava Tresor Rosé. Denne unikke cava er en sand juvel med sin smukke lyserøde farve. Den imponerer med sin komplekse smagsprofil med røde frugter, jordbær og hindbær, ledsaget af delikate blomsternoter. Denne forførende cava vil tage dine smagsløg på en rejse til himmelske højder. Denne rosé er mere tør end den ovenstående, og den længere lagring giver en mere dyb og kompleks smagsoplevelse. 

 

1 fl. Cava Tresor Gran Reserva Brut 

 11,5 % alk.

Til sidst har vi Cava Tresor Gran Reserva Brut, et mesterværk fra Pere Ventura. Denne luksuriøse cava er lavet af nøje udvalgte druer og efterlades til at modnes i flere år for at opnå sin forførende dybde og kompleksitet. Den gyldne farve, fine bobler og aromatiske noter af modne frugter, ristede nødder og citrus giver denne cava en uovertruffen elegance. Hver mundfuld vil afsløre lag efter lag af smagsoplevelser og efterlade en uforglemmelig eftersmag.

 _____________________________________

Denne vin smagekasse med Pere Ventura's fremragende cava vil tage dig med på en rejse fyldt med sprudlende magi og sublim nydelse. Uanset om du ønsker at forkæle dig selv eller give den perfekte gave til en vinelsker, vil denne smagekasse med fire forskellige slags cava fra Pere Ventura være et imponerende valg. Lad boblerne danse på din tunge og oplev essensen af ren vinmæssig ekspertise. Skål!