Mas Dels Frares, Vinicola Priorat 2021

kr. 165,00

Den elegante, lysere, blødere og mere moderne stil af Priorat. Stadig lavet primært på Grenache, men også på Carignan, Cabernet Sauvignon og Merlot. Vinen er moden og elegant i stilen med frisk indbydende frugt og lang eftersmag.

På lager

AntalRabatpris
6 el. flerekr. 149,00 per enhed
Varenummer (SKU): 19980 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Den elegante, lysere, blødere og mere moderne stil af Priorat. Stadig lavet primært på Grenache, men også på Carignan, Cabernet Sauvignon og Merlot. Denne vin er ikke ligeså tung, krydret og kompakt som de andre vine, men er moden og elegant i stilen med frisk indbydende frugt og lang eftersmag.

Vinicola del Priorat er ejet af Jordí Miró, der er femte generation i Miró familien der producerer vin i den godt 100 år gamle vingård. Jordí og hans to døtre Andrea og Aïda er langsomt i gang med modernisering af stilen, kvaliteten og vinkælderen og arbejder frem mod et mere rent udtryk i vinene. Minimal indblanding i produktionen via vildgæring, lavest muligt sulfitter indhold samt minimalt brug af pesticider i vinmarken er fokusområder. Priorat er gennem årene blevet kendt for deres nærmest svulstige grenache stil med høj alkohol. I de senere år har man dog arbejdet sig hen mod en lettere og mere elegant stil med flere nuancer og fokus på friskheden i frugten. Jordi Miró laver lidt af begge verdener hvilket vi synes er interessant. Gennemgående er vinene potente, komplekse og flot balanceret med masser af moden saftig frugt i stilen.

Vinens Specifikationer:

Årgang: 2021
Område: Priorat
Vintype: Rødvin
Druer: Garnacha/Grenache, Cariñena/Carignan , Cabernet Sauvignon og Merlot
Alkohol: 14,0 % vol.
Volumen: 75 cl.

Yderligere information

Land

Årgang

Drue

, , ,