Skip til indhold
Levering 1-2 hverdage ⚪️ kontakt@delikatessehuset.dk ⚪️ tlf. 28 94 33 89
Levering 1-2 hverdage ⚪️ kontakt@delikatessehuset.dk ⚪️ tlf. 28 94 33 89

Champagne, J. Marquette - Carte D'or Brut

349,00 kr - 349,00 kr
349,00 kr
349,00 kr - 349,00 kr
349,00 kr

Levering 1-3 hverdage

Vi præsenterer Champagne J. Marquette - Carte D'or Brut
  

- Indbegrebet af elegance og luksus

Forkæl dig selv med en funklende perle lavet med den største præcision og lidenskab. Denne enestående champagne legemliggør festlighedens ånd, hvilket gør hvert øjeblik ekstraordinært og mindeværdigt.

Forbered dig på at blive betaget af den delikate gyldne nuance og fine, vedvarende bobler, der danser fortryllende i dit glas. Med dens raffinerede aromaer og komplekse smagsprofil er denne champagne et sandt bevis på beherskelsen af ​​J. Marquettes vinfremstillingstradition.

Smagen:

Carte D'or Brut udstråler en lokkende buket af friske citrusfrugter, subtile blomsternoter og et strejf af toasty brioche. Hver slurk afslører en symfoni af smag, der balancerer sprødt grønt æble og moden pære med et strejf af honning og en hvisken af ​​ristede mandler.

Mundfornemmelsen er elegant og glat og efterlader en langvarig, forfriskende finish, der pirrer din gane.

Druer:

Fremstillet udelukkende af nøje udvalgte Chardonnay-, Pinot Noir- og Pinot Meunier-druer - Champagne J. Marquette - Carte D'or Brut eksemplificerer det harmoniske ægteskab mellem disse tre champagne-sorter.

Omhyggelig opmærksomhed på detaljer i alle produktionstrin sikrer vinens enestående kvalitet, hvilket gør den til et perfekt valg for feinschmeckere og kræsne champagneentusiaster. Uanset om du fejrer en særlig lejlighed eller blot nyder livets dyrebare øjeblikke, løfter Champagne J. Marquette - Carte D'or Brut enhver oplevelse.

Nydes sammen med:

Dens alsidighed passer smukt sammen med en række kulinariske lækkerier, fra frisk fisk og skaldyr og oste til delikate kager og dekadente desserter. 

 

Alk. 12,5%