Skip til indhold
Levering 1-2 hverdage ⚪️ kontakt@delikatessehuset.dk ⚪️ tlf. 28 94 33 89
Levering 1-2 hverdage ⚪️ kontakt@delikatessehuset.dk ⚪️ tlf. 28 94 33 89

Portvin, Dalva Rosé Porto (Portugal)

139,00 kr - 139,00 kr
139,00 kr
139,00 kr - 139,00 kr
139,00 kr

Levering 1-3 hverdage

Wauw - er det første du tænker, når du ser denne frækkert!
Hun er smuk og forførende, og hun er nærmest uundværlig på sommerterrassen.

Når fuglene synger og solen sender sine varmebølger ud i det danske sommerlandskab, så sidder du på terrassen med fødderne oppe og et lækkert glas afkølet Dalva Rosé.
Kan du se det for dig?

Et par isterninger i den røde portvin, en appelsinskive - måske opblandet med din favorit tonic eller lemonade! Når du først er faldet for denne røde frækkert, så finder du ud af, hun er en keeper!

Hun er forfriskende med en god balance mellem syre og sødme. Du vil smage noter af melon, jordbær, grape, tranebær og hindbær. 


For portvinselskere, er denne Dalva Rosé et must-have i barskabet. 

  

 Om portvinshuset Dalva

Dalva er blevet verdenskendt for netop deres portvine - og når du har smagt dem, vil du forstå hvorfor. Deres portvine har fået så mange udemærkelser, at Dalva er tæt på at rykke op i øverste liga af Portvinshuse i Douro-dalen. Hvad der dog er særligt for netop Dalva er, at de formår at holde et rimeligt prisniveau, selv om kvaliteten af vinene kun er blevet bedre og bedre. 

Dalva skriver selv: 

"I dag er vores mission at producere portvine med høje kvalitetsstandarder, der imødekommer alle forbrugers ønsker ved at sikre prestige, omdømme og opfattelse af brandværdi."