Indlæser...

Se Busca Reposado FL 70

Varenummer
664548
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

429,00 kr.

Beskrivelse

Se Busca Reposado FL 70 - En Håndlavet Mezcal med Komplekse Smagsnoter

Se Busca Reposado er en eksklusiv håndlavet Mezcal, der er lagret i mindst 10 måneder på franske egetræs ex-sherry fade. Denne mezcal har en lettere røgprofil, der tilføjer en unik smagsdimension til dine drinks.

Denne mezcal er fremstillet af kogte og håndhøstede agave, hvilket giver den en kompleks smag med noter af søde mandler, hasselnødder og kokosnød. Du kan nyde den 'on the rocks' for at opleve alle de komplekse smagsnuancer, eller du kan bruge den til at tilføje en røget, nøddeagtig note til dine favorit whiskey cocktails.

Med en flaskestørrelse på 70cl kan du nyde denne eksklusive mezcal i længere tid. Den fyldige, søde og afrundede finish efterlader dig med en tilfredsstillende smagsoplevelse.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna