Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Piemonte

Franco Rocca Albesani Barbaresco 2016

Stykpris kr.500,00 Stykpris kr.449,00 v. køb af 6 flasker

På lager

STK.Pris
6 eller mere kr.449,00 FØR kr.500,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Franco Rocca Albesani Barbaresco 2016 er resultatet af en stolt familietradition, der strækker sig gennem generationer. Vinmarkerne i Albesani, omhyggeligt udvalgt til denne vin, indfanger sjælen af Barbaresco-terroiret. Den unikke jordbund kombineret med det gode klima skaber optimale vækstbetingel ... LÆS MERE

Franco Rocca Albesani Barbaresco 2016 er resultatet af en stolt familietradition, der strækker sig gennem generationer. Vinmarkerne i Albesani, omhyggeligt udvalgt til denne vin, indfanger sjælen af Barbaresco-terroiret. Den unikke jordbund kombineret med det gode klima skaber optimale vækstbetingelser for Nebbiolo-druerne. Erfarne vinbønder  og kærlighed til håndværket er indlejret i hver en flaske, hvilket gør Franco Rocca Albesani Barbaresco 2016 til et autentisk udtryk for vingårdens passion for vinproduktion. En historie, der fortælles med hver en slurk.

Franco Rocca Albesani Barbaresco 2016 leverer en kompleks symfoni af kirsebær og modne blommer med diskrete krydrede undertoner. Hvert glas afslører en velafbalanceret karakter, der omfavner ganen med bløde tanniner og en vedvarende finish. Franco Rocca har med denne årgang skabt en vin, der ikke kun er et øjeblik, men en mindeværdig rejse for dine smagsløg.