Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Piemonte

Azelia Barolo 2018

Stykpris kr.399,00

På lager

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Piemonte-bakkerne er en fantastisk mosaik af grønne vinmarker og middelalderlige landsbyer, der er udpeget som UNESCO’s verdensarvsområde. Her, i Langhe omkring Castiglione Falletto og Serralunga d’Alba, ligger Azelia – en lille familieeget vingård, hvor femte generation af vinmage ... LÆS MERE

Piemonte-bakkerne er en fantastisk mosaik af grønne vinmarker og middelalderlige landsbyer, der er udpeget som UNESCO’s verdensarvsområde. Her, i Langhe omkring Castiglione Falletto og Serralunga d’Alba, ligger Azelia – en lille familieeget vingård, hvor femte generation af vinmagere nu står ved roret.

Deres Barolo er  en topvin af højeste kvalitet fra en af de mest respekterede producenter i Barolo-området i Italien. Denne vin er lavet med 100% Nebbiolo-druer og er modnet i 24 måneder på franske egetræsfade. Det resulterer i en intens og kompleks vin med noter af kirsebær, lakrids, læder og krydderier.

Barolo DOCG Castiglione Faletto 2018 er en vin med en elegant balance og en lang, vedholdende finish. Den er perfekt til at nyde sammen med rødt kød, vildt eller modne oste. Oplev den autentiske smag af Barolo med Azelia di Luigi Scavino og bestil din flaske i dag.

Profil
Druer
Nebbiolo
Profil
Tør, kraftige tanniner, frugtig
Dominerende smag
Chokolade, anis, ler
Madforslag
Grillet mad, modne oste, rødt kød