Zenato Bardolino 2022

kr. 119,00

Bør serveres let afkølet, så de delikate kirsebær- og violnuancer kommer frem. Tør, delikat og harmonisk. Kan nydes alene en varm sommeraften eller som en excellent ledsager til fx pastaretter med tomat, skaldyr, hvid grillet fisk eller kylling.

På lager

AntalRabatpris
6 el. flerekr. 109,00 per enhed
Varenummer (SKU): 13508 Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Som turist ved Gardasøen kan man næppe have undgået, at stifte bekendtskab med Bardolino-vinen, navngivet efter byen ved søens østlige bred mellem Garda og Lazise. Bardolino er i bund og grund en ukompliceret og tiltalende vin, der bedst nydes når solen står højt, i store kølige slurke. Druerne høstes i slutningen af september, og efter ti dages gæring separeres skallerne fra mosten med en blid presning. Herefter hviler vinen i op til seks måneder inden aftapning på flaske.

Zenatos Bardolino bør serveres let afkølet, så de delikate kirsebær- og violnuancer kan slippe glasset. Vinen er tør, delikat og harmonisk med en let bitterhed, som blot frister til endnu et glas. Når den ikke serveres alene, er den en excellent ledsager til fx pastaretter med tomat, skaldyr, hvid grillet fisk eller kylling.

Vinens specifikationer

Årgang: 2022
Område: Veneto, Italien
Druer: Corvina 65%, Rondinella 25%, Sangiovese 10%
Alkohol 12,5 % vol.
Volumen: 75 cl.

 

Yderligere information

Land

Årgang

Drue

, ,

Område