LiebHerr WTes 5872-22 001 - Fritstående vinkøleskab

Varenummer: 35800007250 | EAN: 9005382235973 | SKU: 35800007250
Produkt
datablad

Vejl. udsalgspris DKK 49.999,00

DKK 43.219,00

inkl. moms

Spar DKK 6.780,00

Tilbudspris

Mere information

LiebHerr WTes 5872-22 001 - Fritstående vinkøleskab

Døralarm
Døralarmen høres efter 60 sekunder ved åbnet dør. Dette for at sikre den optimale beskyttelse af fødevarerne.

Børnesikring
Børnesikringen kan programmeres, så man forhindrer en utilsigtet frakobling af apparatet. Når børnesikringen er slået til, vises det med et symbol i MagicEye.

Vendbar dør
Apparaterne er fra fabrikken som standard højrehængslede, men størstedelen af Liebherr sortimentet kan omhængsles, hvilket giver dig optimale opstillingsmuligheder.

Vinserveringsskabe
Serveringsskabene i Vinothek-serien egner sig især til opbevaring af forskellige vine ved den ideelle serveringstemperatur. Ved at anvende specielle komponenter opnås der en målrettet lagdeling af temperaturen. I det øverste område kan der for eksempel tempereres rødvin ved +18 °C. Med en temperatur på +5 °C egner sig det nederste område sig specielt til temperering af mousserende vine eller champagne. Området imellem dem er ideelt til hvidvin.

Vinidor-serien
Vinidor-serien forbinder alle fordelene ved opbevarings- og serveringsskabene i ét skab. Skabene er derved udstyrede med 2-3 temperaturområder, hvori temperaturerne indstilles uafhængigt af hinanden mellem +5°C og +20°C. Herved kan man i et skab med 3 temperaturzoner samtidigt opbevare hvid- og rødvin samt champagne ved den helt rigtige serveringstemperatur. Men også langtidsopbevaring af en stor mængde vin gøres under ideelle forhold i Vinidorskabene. Med de forskellige størrelser temperaturzoner og de justerbare temperaturer er disse vinskabe egnede til opbevaring af enhver vin.

Aktivt kulfilter
Lugte fra den omgivende luft kan trænge ind i vinen gennem korkproppen og derved påvirke vinens kvalitet. Liebherr vinskabe er udstyrede med let udskiftelige FreshAir aktive kulfiltre, som sikrer en ren luft, hvorved vinens kvalitet beskyttes.

Præsentationshylder
Med præsentationshylden kommer særligt udvalgte vine til sin ret. Hylden anvendes ydermere til temperering af allerede åbnede flasker, hvor der kan opstilles op til 6 vinflasker, mens dine andre vine opbevares liggende bagved eller i siden.

Specifikationer
Indvendigt lys Ja
Bredde70 cm
Farve på produkt Sort, Rustfrit stål
Ventilation Ja
Dørhængsel Højre
Klimaklasse SN-ST
Støjniveau 35 dB
Placering af apparat Fritstående, Indbygget, Under bordplade, Fuldt indbygget