Andersen Winery, Rondum - Mousserende vin - Køb på Jyskvin.dk
249,00 v. 1 stk.

235,00

v. 3 stk.
På lager online
På lager i butik
FRI FRAGT fra 699,- / 6 fl. Vin

Andersen Winery er et dansk vineri beliggende på Mols. Inspireret af drueverdenen og de traditionelle produktionsmetoder, som især er kendte fra Champagne, laves der her fantastiske mousserende vine, hvor der i stedet for druer bruges danske frugter og bær, der hovedsageligt kommer fra lokale avlere.

Rondom er en sødmefyldt mousserende dessertvin lavet af særligt udvalgte danske Rondom-ribs, som fermenteres og blandes med æblevin baseret på den danske æblesort Ingrid Marie. Herefter andengæres vinen på flaske jf. den traditionelle metode, som kendes fra bl.a. Champagne.

Vinen lagres herefter i cirka 9 måneder, inden den degorgeres. 

Rondom er en super-charmer af en forfriskende dessertvin med elegante aromaer af knuste røde tranebær, sødmefyldte jordbær og (selvfølgelig) ribs.

I smagen har den sødmefyldt frugt og en blid, behagelig mousse. 

Om Andersen Winery


I nærheden af nationalpark Mols Bjerge ligger Andersen Winery. Siden 2015 har Mads Groom Andersen, Frantz Maurice Scott Lundby og Morten Rinder Stengaard produceret frugtvin efter samme principper, som man gør i Champagne. Man er inspireret af "drueverdenen," hvor man benytter sig af de historiske og velansete produktionsprincipper. Blot er råvarerne anderledes, og man prioriterer i høj grad at benytte sig af lokale avlere.

Det hele startede med æblet, som jo lige netop her i D...

Læs mere på Andersen Winerys profil

Fakta

Land Danmark
Område Mols
Producent Andersen Winery
Varenr. 4800436
Alkohol 10,0%
Flaskestørrelse 0,75 liter
Indeholder sulfitter

Andersen Winery er et dansk vineri beliggende på Mols. Inspireret af drueverdenen og de traditionelle produktionsmetoder, som især er kendte fra Champagne, laves der her fantastiske mousserende vine, hvor der i stedet for druer bruges danske frugter og bær, der hovedsageligt kommer fra lokale avlere.

Rondom er en sødmefyldt mousserende dessertvin lavet af særligt udvalgte danske Rondom-ribs, som fermenteres og blandes med æblevin baseret på den danske æblesort Ingrid Marie. Herefter andengæres vinen på flaske jf. den traditionelle metode, som kendes fra bl.a. Champagne.

Vinen lagres herefter i cirka 9 måneder, inden den degorgeres. 

Rondom er en super-charmer af en forfriskende dessertvin med elegante aromaer af knuste røde tranebær, sødmefyldte jordbær og (selvfølgelig) ribs.

I smagen har den sødmefyldt frugt og en blid, behagelig mousse. 

Om Andersen Winery


I nærheden af nationalpark Mols Bjerge ligger Andersen Winery. Siden 2015 har Mads Groom Andersen, Frantz Maurice Scott Lundby og Morten Rinder Stengaard produceret frugtvin efter samme principper, som man gør i Champagne. Man er inspireret af "drueverdenen," hvor man benytter sig af de historiske og velansete produktionsprincipper. Blot er råvarerne anderledes, og man prioriterer i høj grad at benytte sig af lokale avlere.

Det hele startede med æblet, som jo lige netop her i D...

Læs mere på Andersen Winerys profil

Fakta

Land Danmark
Område Mols
Producent Andersen Winery
Varenr. 4800436
Alkohol 10,0%
Flaskestørrelse 0,75 liter
Indeholder sulfitter
249,00 v. 1 stk.

235,00

v. 3 stk.
På lager online
På lager i butik
FRI FRAGT fra 699,- / 6 fl. Vin

Andre kunder har også købt