Vinen er produceret 100% på Chardonnay og gæringen foregår i franske træfade. Herefter fortsættes lagringen i træfadene yderligere 7 måneder sur lie, dvs. vinen ligger med skallerne i under ugentlig omrøring. Vinen får efter aftapning yderligere 6 måneders flaskelagring inden frigivelse.
Farven er flot gylden og vinen oser af tropisk frugt i næsen. Der er tydelige dufte af vanilje, melon, bagte æbler og ristet brød. Helt utrolig stofrig, kompakt og intens hvidvin, der har et flot spil mellem det fede og det syrlige.
Server vinen ved ca. 10° C. til grillet fisk, skaldyr, lyst kød eller sågar til kraftige oste.
Anders Jønstrup –
Fuld smæk på fedme, smør, vanilje, eg, mango, fersken og let syre. Det er nærmest californisk Chardonnay på steroider. Er man ikke til den fede, svulstige og let synkretistiske Chardonnay, så vil det ikke være vinen. Jeg synes, det er er rigtig lækkert glas til prisen. 4.0